Pleksi Tabela Örnekleri

Pleksi Tabela Örnekleri

Pleksi Tabela Örnekleri sektörü, teknolojinin de giderek ilerlemesi ile gün geçtikçe daha çok gelişme gösteren bir sektör haline gelmiştir. Bu gelişmelerde tabela sektörünün giderek büyümesini sağlamıştır. Sektördeki bu gelişmeler ile çok çeşitli tabela türleri ortaya çıkmıştır. Bunlardan bir tanesi de saydam-plastik bir yapıya sahip olan akrilik cam olarak bilinen pleksiden üretilen diğer bir adı ile pleksiglass olarak bilinen tabelalardır.
Daha çok dış mekanlarda kullanılan tabela, kötü hava koşullarına bile dayanabilen bir malzemeden üretildiği için uzun ömürlü olması ve üretiminin de kolay olması bakımından çokça tercih edilen bir tabeladır. Ayrıca ışık geçirme özelliğine sahip olması ile led aydınlatmalar içerisinde kullanılmaktadır.

Pleksi Özellikleri ve Kullanım Alanları

Pleksi malzeme olarak hem hafif hem de dayanıklıdır. Bir yerin dekorasyonunda çok rahat kullanılabilmektedir. Ev veya iş yerlerinde yapılan asma tavanlarda aydınlatma olarak kullanılan led lambaların kapaklarında kullanılan bir malzemedir. Pleksinin renkli veya renksiz saydam şekilde olan çeşitleri de bulunmaktadır. Renk yelpazesi de çok geniştir. Bu nedenle bir iş yerinin dekorasyonuna uygun bir renkte tabela yapılabilmektedir. Plastik yapısı nedeni ile hem hafiftir hemde kullanım amacına göre rahat bir şekilde üzerinde delme gibi işlemler yapılabilmektedir. Genellikle farklı ölçülerde düz levha halinde bulunurlar.
En önemli özelliklerinden biri de döküm levha olmasıdır. Bu levhalara kullanım amacına göre 90°c ile 115 °c aralığında ısı uygulanarak şekil verilir. Hafiftir fakat camdan daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Plastik olması nedeni ile piyasa fiyatları da oldukça makuldür. Bu nedenle de birçok alanda kullanılmaktadır. Dekorasyonda, aydınlatma alanlarında, reklamcılıkta, merdivenlere yapılacak olan korkulukların yapımında, ölçü aletlerinde, ilaç sektöründe, laboratuvarlarda, masa veya sehpaların ayaklarında, hediyelik eşya veya aksesuarlarda kullanılmaktadır.
Pleksi tabela örnekleri, daha çok led aydınlatmalar ile ışıklı olarak kullanılıyor olsa da ışıksız olarak tercih edilen modelleri de bulunmaktadır. Işıklı olarak kullanılan tabelalar hareket halindeyken bile çok rahatlıkla farkedilebilmektedir. Bu nedenle ışıksız olanlara göre daha çok tercih edilmektedir. Parlak pleksi tabela üretilebildiği gibi mat olanları da üretilebilmektedir. Genellikle iş yerlerinde kullanılan bu tabelalar ile zevk ve tercihlere göre istenilen türde seçimler yapılabilmektedir.


Kutu Harf Tabela,pleksi kutu harf fiyatları ankara,kutu harf tabela örnekleri,kutu harf tabela fiyatları izmir,kutu harf tabela özellikleri,kutu harf tabela istanbul,ışıklı pleksi kutu harf fiyatları,kabartma harf tabela,3d harf tabela,Ankara Tabela,Ankara Tabela İmalatı,Ankara Tabelacılar,Tabela Fiyatları,Tabela Örnekleri Ankara,Ankara Tabelası Gece,Ankara Tabelası Gece,Ankara Tabelaları,Ankara Tabela Merkezi,Ankara Tabela Levha,Ankara Tabela,Batıkent Tabela,Kutu Harf Tabela,Alüminyum Kutu Harf Tabela,Işıklı Tabela,İnşaat Tabelası,Kutu Harf,Krom Kutu Harf,Alüminyum Tabela,Batıkent Tabela,Batıkent Tabela İmalatı,Batıkent Tabelacılar,Tabela Fiyatları,Tabela Örnekleri Batıkent,Batıkent Tabelası Gece,Batıkent Tabelası Gece,Batıkent Tabelaları,Batıkent Tabela Merkezi,Batıkent Tabela Levha,Batıkent Tabela,Batıkent Tabela,Kutu Harf Tabela,Alüminyum Kutu Harf Tabela,Işıklı Tabela,İnşaat Tabelası,Kutu Harf,Krom Kutu Harf,Alüminyum Tabela,Işıklı Tabela,Işıklı Tabela,Pleksi Tabela,Pleksi Tabela, Işıklı Tabela, Işıklı Pleksi Kutu Harf, Şeffaf Pleksiglass Tabela, Şeffaf Pleksi, Tabela Fiyatları, 3d Harf Tabela,Işıklı Tabela


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Lazer Kesim

Kutu Harf Tabela Fiyatları