Pleksi Lazer Kesim

Pleksi Hakkında

Pleksi Lazer Kesim Ankara konusuna geçmeden önce pleksiyi tanıyalım. Pleksi veya Pleksiglas Döküm akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Döküm tekniği ile 2 mm den 40 mm kalınlığa kadar, çeşitli tercihlerde renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak Pleksi Özel İmalat merkezimizde  üretilir. Basınçla ve vakumla form verilebilir.Soğuduktan sonra şeklini muhafaza eder. Pleksinin maksimum dayanma sıcaklığı 80°C dir. Pleksi yanıcı bir termoplastiktir. Kendi kendine yanma sıcaklığı 400°C dir.  250°C de alevle tutuşabilir.Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir. Pleksi şeffaf ve renkli bütün formlarında parlak bir görünüme sahiptir.Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir. Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir.

Pleksi Lazer Kesim Ankara

Reklam endüstrisinde sık sık kullanılan tekniklerden biri de pleksi lazer kesim teknolojisidir. Pleksi, polimetilmetakrilat  adında petrokimyasal bir üründen üründen elde edilmektedir. Pleksiler saydam olabildikleri gibi, yarı saydam ve ışığı geçirmeyen çeşitleri de vardır. Kalınlıkları 1 mm’den 5 mm’e kadar değişebilmektedir. Pleksilerin ısı dirençleri düşüktür ve yanıcı özelliktedir. Şekillendirilmeleri, oksijen ya da plazma teknikleri ile mümkün değildir. Pleksi, lazer kesim teknikleri ile kesilerek şekil alabilirler. Farklı renklere sahip pleksiyi kesmek için en uygun teknik lazerdir diyebiliriz. Lazer kesim yöntemleri fason, ahşap ve CNC kesimdir. Lazerin daha çok tercih edilmesinin sebebi daha hızlı ve daha hassas bir şekilde pleksinin şekillendirilebilmesidir. Lazer kesim ile her malzeme üzerine çizimler yapmak mümkündür.

Ankara PLEKSİ Lazer Kesim FİRMASI

Firmalardan gelen çeşitli talepler doğrultusunda detaylı logoların çizimleri yapılarak, tabelalarda uygulanması mümkün hale gelir. Lazer kesimi ile göze hoş gelen oldukça şık ürünler elde edilebilir. Hızlı olması ve yüksek kalitede kesimler yapılması nedeniyle en çok tercih edilen kesim lazerdir. İşin özelliğine göre pleksi lazer kesim ücretleri değişebilmektedir. Lazer kesiminde işin büyük bir kısmı makineler tarafından yapıldığı için insan kaynaklı hatalar en aza indirgenmiş olur. Isıtılarak kolay şekil alan pleksi, kolayca kıvrılıp katlanabilir. İşlem sonrası pleksiye, polisaj malzemesi ile parlaklık verilebilir. Pleksiglass yüzeyler alkol ile temizlenebilirken, yapıştırılmalarında kloroform kullanılır.

Ankara Lazer Kesim

Sağlam ve kaliteli bir malzeme olmasına karşın yanlış kesim teknikleri ile şekillendirilmeye çalışıldığında pleksi zarar görür. Hatalı kesimler sonrası, pleksi köşeleri farklı açılarda olabilir, üzeri çizilebilir, farklı bir pleksi ile kullanılmaları gerektiğinde oturmama sorunları oluşabilir. Başlıca Pleksi Lazer Kesim Ankara ürünleri ; Pleksi, Lazer Kesimi teknolojisi ile Pleksi Stand, Pleksi plaka kesim, pleksi noktalama, Pleksi harf kesimi, Lazer pleksi kesim, Pleksiglas kesim, Fason Pleksi Kesim, Lazer Pleksi Kazıma,Pleksi Lazer büküm,Şeffaf pleksi kesim, Pleksi Harf, Pleksi Dekor, Pleksi Aksesuar, Pleksi Tabela, Akrilik pleksi kesim, Pleksi Aydınlatma, Pleksi Stand İmalatı, Pleksi Teşhir Ürünleri, Pleksi Dökme Gıda ürünleri, Pleksi Korkuluk , Pleksi Aydınlatma,  Pleksi Avize, Pleksi 3d lamba, 3d lamp, Ayna Pleksi Kesim, Ayna Pleksi Aksesuar, Pleksi gıda stantları, teşhir ekipmanları gibi pek çok ürün üretilmektedir.

Ankara Lazer Kesim

Firmaların pleksi yönlendirme tabelalarını kullanmalarındaki temel amaç iş yerlerinde yer alan departmanlara düzenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşılabilmenin hedeflenmesidir. İnsan trafiğinin genel olarak ciddi şekilde yoğun olduğu plaza, ofis, hastane ve iş merkezi gibi yerlerde buralara gelecek olan kişilerin istedikleri bölgeyi rahat ve sorunsuz şekilde bulabilmeleri adına yönlendirme tabelaları kullanılmaktadır. Pleksi yönlendirme tabelalarına bakıldığı zaman da görülebileceği üzere boyutları kullanılacakları alan bağlı olarak değişim göstermektedir. Örneğin hastanelerin girişlerinde iç kısımlarında yer alan ana Pleksi Lazer Kesim Ankara yönlendirme tabelası herkesin rahatlıkla görebileceği şekilde oldukça büyüktür. Daha sonrasında katlarda doktor ve bölüm isimlerinin yazılmış olduğu yönlendirme tabelaları ise çok daha küçük boyutlarda hazırlanır.

Pleksi Lazer Kesim Fiyatları

Yarı saydam ve saydam olarak üretilebilmekte olan pleksi, oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Pleksi Lazer Kesim Ankara tabelalarının böylesine fazla tercih edilmesindeki en büyük etkenlerden biri ise kullanılan malzemenin çok kolay bir şekilde işlenebilmesi, kesilebilmesi ve delinebilmesidir. Plastik cam olarak da adlandırılmış olan bu materyalin gerek renkli gerekse renksiz çeşidi bulunmaktadır. Böylelikle yönlendirme tabelasında kullanılacak olan pleksinin seçimi ve boyutu ile alakalı herhangi bir sorun kendini göstermeyecektir. Düz bir levha şeklinde rahatlıkla bulunabilen pleksi, firmaların istemiş oldukları her şekle rahatlıkla girebilir. Böylelikle klasik tarzdaki yönlendirme tabelalarının yanı sıra kendi isteklerine bağlı olarak tasarlanacak yönlendirme tabelalarını da rahatlıkla hazırlatarak kullanabilirler.

pleksi lazer kesim ankara,pleksi lazer kesim fiyat,pleksi lazer kesim magnet,pleksi lazer kesim isim,pleksi lazer kesim nedir,pleksi lazer kesim gebze,pleksi lazer kesim dudullu,pleksi lazer kesim izmir,pleksi lazer kesim ayna,pleksi lazer kesim antalya,pleksi lazer kesim avcılar,pleksi lazer kesim makinası,pleksi lazer kesim makinası fiyatları,pleksi lazer kesim makinası programı,pleksi lazer kesim bursa,pleksi lazer kesim beylikdüzü,pleksi lazer kesim bayrampaşa,pleksiglas lazer kesim bursa,bağcılar pleksi lazer kesim,beyaz pleksi lazer kesim,cnc lazer kesim pleksi,pleksi lazer kesim çağlayan,pleksi lazer kesim firmaları,fason pleksi lazer kesim,pleksi lazer kesim gittigidiyor,pleksiglas lazer kesim,pleksi lazer kesim hediyelik,lazer kesim pleksi harfler,lazer kesim pleksi harf,pleksi lazer kesim izmit,kalın pleksi lazer kesim,pleksi lazer kesim plakalık,lazer kesim pleksi plaka,şeffaf pleksi lazer kesim,lazer kesim yazı pleksi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kutu Harf Tabela Fiyatları