Işıklı Tabela Nedir? Nasıl Yapılır?

Işıklı Tabelalar potansiyel müşterilerinizin dikkatini çekmek için oldukça yüksek bir etkiye sahip tabela modelleridir.Ankara’da sizler için Işıklı tabelaları istediğiniz ölçülerde istediğiniz tasarıma göre  Tabela Ankara ( 333 Reklam ) farkıyle kaliteli malzemeden,şık ve estetiğin kurumsal kimliğinizle bütünleştiği çalışmalar sunuyoruz.

Işıklı tabela nasıl yapılır ?

Öncelikli olarak firmanız için uzun ömürlü bir reklam görseli niteliği taşıyan ışıklı tabelalar; elektronik ortamda firmanızda kullanmak istediğiniz yüzey üstüne 3 boyutlu olarak zevkleriniz ve müşterilerinizin dikkatini çekecek şekilleriyle sizlere ön sunum olarak hazırlanmaktadır. Bu 3 boyutlu çalışma sonunda  düşlediğiniz  tabela çalışmasına en yakın görselliği yakalamak için ekibimiz üstün bir çaba sarfetmektedir.Görüş ve önerileriniz doğrultusunda pazarlama stratejileriniz ile birlikte sizin için en kullanışlı ,en şık ve en uygun olan tabela görselinin seçilmesi ile ışıklı tabela imalat işlemleri için ekibimiz de tatlı bir telaş başlamaktadır.
Işıklı tabela yapımında CNC router cihazı ile alüminyum levhalardan ışıklandırma  yapılan logo vb (grafik) ve harfler istenilen ölçülerde ışıklandırılır. Kesilen bu parçaların kenarları yüksek sıcaklık vb etmenlerle bükülerek, istenilen renklerde boyanmaktadır.Kesim işleminin akabininde tabela oyma işlemi yapılır ve iç kısımları ışıklandırılır. Işıklandırma yapılan tabela ardından Plexglas üzerine renkli folyolar kaplanır.

Işıklı tabelaların ne gibi avantajları bulunmaktadır ?

İçeriğine yerleştirilecek olan aydınlatma unsurları  ile son derece şık ve görkemli tabelalar oluşturulabilir. Hazırladığımız tabelalar özel bir boya ile boyanması itibari ile dayanıklılığı ön planda olup paslanma vb durumlara daha az rastlanır.
Aliminyum tabelalar , ışıksız tabelalar çok amaçlı oldukça sık kullanılabilir ve maliyet açısından avantaj sağlayabilmektedir. Yalnız kurumsal kimlik ve marka bütünlüğü açısından ışıklı tabelalar gece gündüz dikkat çeker ve firmanıza ayrıcalık katar.
Daha önce Yapmış olduğumuz Işıklıtabela uygulamlarızdan bazı kareleri bu linkten ulaşabilirsiniz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Lazer Kesim

Kutu Harf Tabela Fiyatları