Pleksi Kutu Harf Fiyatları Nelerdir?

Firmaların ve ürünlerinin en iyi şekilde tanıtımlarının gerçekleştirilmesine yardımcı olan malzemeler arasında reklam tabelaları gelmektedir. Gelişen teknolojilere bağlı olarak her geçen gün yeni modellerle karşımıza çıkan bu malzemeler, insanların ilgisinin çekilmesi adına farklı boyutlarda ve renklerde üretilmektedir.

Sağlam ve Dayanıklı Üretimler

Reklam tabelaları arasında sıklıkla kullanılan modellerden bir tanesi ise pleksi kutu harf tabelalar olmaktadır. Pleksi kutu harf tabelaların elde edilmesinde en büyük role sahip olan pleksi cam, dış yüzeylerinde herhangi bir darbe sonucunda çöküntü, oyuk, kırılma, çizilme gibi deformasyonlara mahal vermeyen yapısı sayesinde oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Fosforlu, simli, renkli ve şeffaf gibi türleri bulunan bu malzemeler, 3 boyutlu görünümler oluşturacak şekilde özel olarak kesilerek hazırlanmaktadır.

Işıklı ve Işıksız Tasarımlar

Şirketlerin reklamlarının en iyi şekilde yapılması adına istenilen renk aralığında üretilen bu tasarımlar, son derece dikkat çekici özelliklere sahip olmaktadır. LED ışıklar vasıtası ile aydınlatma sağlanılarak monte edilebileceği gibi ışıksız olarak da dizayn edilebilmekte olan pleksi kutu harf tabelalar, şık ve modern görünüşler ortaya koymaktadır. Kullanılacak olan aydınlatma sisteminde enerji tasarruflu ve su geçirmez malzemelerin tercih edilmesi ise uzun ömürlü kullanımların sağlanması adına son derece gereklidir. Eğer ışıksız olarak tercihte bulunulmakta ise arka kısmına dekota ile kapatma işlemi uygulanmaktadır.
Bunlara ek olarak istenilen punto büyüklüğünde üretilebilmekte olan bu ürünler, profesyonel ekiplerce son derece titiz bir çalışma sonucunda elde edilmektedir. Yine çift bant veya vida yöntemi ile kolaylıkla montaj işlemleri gerçekleştirilerek hazır hale getirilebilmektedir.
Yıllık temizlik ve bakım işlemlerinin yapılmasının da gerekli olduğu bu ürünlerde, gerekli özen gösterilmediği takdirde harflerin ve lambaların silikleşmesi ve matlaşması gibi durumlarla karşılaşılması mümkündür. Bu da hedef kitlenin odağını kaybetmesine ve kötü bir imaj oluşmasına sebebiyet verebilmektedir. Bu nedenle temizlik çalışmalarının yıllık olarak aksatılmadan itina ile yapılmasına dikkat edilmelidir.

 Geniş Uygulama Alanı

Canlı ve parlak dış yüzeylerinden dolayı özellikle özel şirketler, endüstri tesisleri, ofisler, mağazalar, kafeler, oteller ve restoranlar gibi çok çeşitli alanlarda da değerlendirilmekte olan bu tasarımlar, uygulanacak alanın genişliği, kullanılacak malzemenin cinsi, harf punto büyüklüğü gibi durumlara bağlı olarak her bütçeye uygun fiyat aralıklarında kolaylıkla temin edilebilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pleksi Lazer Kesim

Kutu Harf Tabela Fiyatları